1/24

Jäsenkirje 1/24

 

 

HOI KOLIKOK

 

Keväiset (vihdoin ja viimeinkin) terveiset Metsämörriohjaajat ry:stä. Maaliskuun vuosikokouksessa Katja luopui puheenjohtajan tehtävästä ja uudeksi puheenjohtajaksi valittiin minut, Saija Eronen Kellokoskelta.

 

Isot kiitokset Katjalle puheenjohtajana toimimisesta. Tästä on hyvä jatkaa uutena puheenjohtajana. Toivon pystyväni vahvistamaan olemassaolevaa ja luomaan uutta. Ensi vuonna yhdistyskin täyttää 30 vuotta, niin katsotaan, mitä kivaa saadaan aikaiseksi siihen. Mielelläni kuulen teidän toiveita ja ajatuksia yhdistyksen toimintaan liittyen. Niitä voi lähettää yhdistyksen sähköpostiin.

 

Olemme jakaneet metsämörrin suuntamysteeriä nyt kahden vuoden ajan jäsenillemme. Haluaisimme kuulla sinun kokemuksia sen käytöstä ja kuinka olet soveltaneet sitä omassa toiminnassasi. Kuviakin olisi mukava nähdä. Jaa kokemuksesi facebook sivulla metsämörriohjaajat suuntamysteerijulkaisun alle samalla osallistut arvontaan.

 

Mukavaa kesän odotusta ja jäsenkirjeen lukuiloa toivottaen Saija, puheenjohtaja

 

Tavoitat meidät parhaiten: metsamorri.ohjaajat@gmail.com.

kotisivumme Metsämörriohjaajat ry,

facebook -sivusto Metsämörriohjaajat 

instagram metsamorriohjaajat_ry

TAPAHTUU

NUKU YÖ ULKONA -TAPAHTUMA 

Metsähotellit järjestetään tänä vuonna 31.8 Vantaan Kuusijärvellä ja Kiilopäällä. Metsämörriohjaajat ry on mukana Kuusijärven tapahtumassa. Tervetuloa mukaan.

Tästä pääset lukemaan lisää Nuku yö ulkona -tapahtumasta

 

 

TERVEISIÄ JÄSENILTÄMME

 

Metsämörriohjaajat ry:n vuosikokousviikonlopusta pääset lukemaan tästä.

 

 

 

ALUETOIMINTA

Metsämörriohjaajien tapaamiset alueilla keväällä 2024

 

Metsämörriohjaajien tapaamisiin ovat tervetulleita kaikki, olit jäsen tai et.

 

Kymi-Vuoksi: ma 6.5. klo 18.00 Lappeenrannassa Mäntylän päiväkodin laavulla, kaarnepolku 3. Ohjelmassa metsämörritouhuja ja metsäpuuhia. Ilmoittautuminen 3.5. mennessä ullamaijakakela@gmail.com.

 

Seuraa muiden alueiden ohjaajatapaamisten aikoja ja paikkoja kotisivultamme.

Keski-Suomen alue kaipaa vielä alueyhdyshenkilöä. Jos innostut tehtävästä niin ole yhteydessä Saijaan, saijaeronen@gmail.com

Jos sinulla on tiedossa paikkakunta, jossa kaivattaisiin metsämörriohjaajien tapaamista niin vinkkaa siitä  meille sähköpostitse metsamorri.ohjaajat@gmail.com

 

 

TERVEISET METSÄMÖRRILTÄ

Pikkulinnut ovat laulaneet (välillä takatalven tuoman kylmyyden vuoksi käheästikin) minulle, että kesän alussa vietetään retkeilemiseen liittyviä päiviä. Minäkin olen saanut osallistua monille retkille,kun olen tavannut metsässä isoja ihmisiä, jotka ovat olleet oppimassa taitoja, kuinka opettaa pieniä ihmisiä tutustumaan ja viihtymään luonnossa ja ennen kaikkea pitämään huolta siitä.

 

Toivottavasti mahdollisimman monella teistä on myös mahdollisuus lähteä retkelle tai jopa olla järjestämässä sellaista. Ehkä tapaamme jossakin. Hoi Kolikok!

 

Täältä pääset lukemaan lisää Retkelle-päivistä!

 

KOULUTUS

 

Tässä tiedoksi kaikille Suomen Ladun järjestämien lastentoiminnan kurssien aikatauluja ja paikkakuntia. Jos olette kiinnostuneet hyödyntämään yhdistyksen ilmaispaikkoja koulutuksiin niin olkaa yhteydessä omaan yhdistykseen. Metsämörriohjaajat ry:stä voi kysellä ilmaispaikoista sähköpostitse metsamorri.ohjaajat@gmail.com.

 

Suomen Latu tarjoaa jälleen vuonna 2024 jäsenyhdistyksille kurssipaikkoja maksutta. Jäsenyhdistyksellä on kaksi ilmaista kurssipaikkaa per laji/toimintamuoto. Esimerkiksi kaksi kurssipaikkaa metsämörritoimintaan, kaksi Muumien ulkoilukouluun ja kaksi polkujuoksun ohjaajakurssille.

 

Jos olet kiinnostunut ohjaamaan toimintaa yhdistyksessä ja haluat kouluttautua ohjaajaksi laita sähköpostia metsamorri.ohjaajat@gmail.com ja kerro miksi juuri sinun täytyisi päästä koulutukseen.

 

Koulutettava sopii yhdistyksen kanssa, miten koulutuksen sisältöä/henkilön  osaamista hyödynnetään yhdistyksessä vastineeksi ilmaispaikasta.  Alla olevasta linkistä pääset tutustumaan sopimuspohjaan.

sopimuspohja-ilmaispaikkakoulutukseen

 

 

SUOMEN LADUN LASTENTOIMINNAN TERVEISET

 

Tässä tiedoksi kaikille Suomen Ladun järjestämien lastentoiminnan kurssien aikatauluja ja paikkakuntia. Jos olette kiinnostuneet hyödyntämään yhdistyksen ilmaispaikkoja koulutuksiin niin olkaa yhteydessä omaan yhdistykseen. Metsämörriohjaajat ry:stä voi kysellä ilmaispaikoista sähköpostitse metsamorri.ohjaajat@gmail.com.

 

 

 

 

 

 

MATERIAALIT

 

Lainaamme materiaalia yhdistyksen jäsenille. Täältä löydät tulostettavaa ja lainattavaa materiaalia.  metsamorri.ohjaajat@gmail.com.

Edelleen jaamme Metsämörrin suuntamysteeriä jäsenille niin vanhoille kuin uusillekin. Jos et jäsenenä vielä ole sitä saanut ja haluaisit sen niin laita sähköpostia metsamorri.ohjaajat@gmail.com.