Alueelliset metsämörriohjaajien tapaamiset

Metsämörriohjaajien tapaamiset latualueilla vuonna 2024

Lappi: Aika ja paikka tarkentuu myöhemmin.

Oulu: la 24.2 klo 13.30-15.30 Muhoksen Halinsaareen. Ota mukaasi nuotioeväät sekä jokin talvinen idea luonnossa toteutettavaksi. Tavataan parkkipaikalla osoitteessa Pyhänsivuntie 155. Halinsaaressa on mahdollisuus myös hiihtää. 24.2 vietetään myös  kansallista hiihtopäivää. 

Itä-Suomi: la 6.4 klo 13-15 Kuopiossa Pilpassa, Pilpantie 261. Ohjelmassa metsämörrin suuntamysteeriä ja ajatusten jakoa metsämörritoiminnasta. Ilmoittautuminen 3.4 mennessä salmelakatja@gmail.com. EI TOTEUDU, KOSKAA EI TULLUT ILMOITTAUTUNEITA.

Kymi-Vuoksi: ma 6.5. klo 18.00 Lappeenrannassa Mäntylän päiväkodin laavulla, kaarnepolku 3. Ohjelmassa metsämörritouhuja ja metsäpuuhia. Ilmoittautuminen 3.5. mennessä ullamaijakakela@gmail.com.

Keski-Suomi: Aika ja paikka tarkentuu myöhemmin.

Uusimaa: su14.4. klo 13-15 Järvenpäässä, paikka tarkentuu myöhemmin. 

Häme: Aika ja paikka tarkentuu myöhemmin.

Lounais-Suomi: Aika ja paikka tarkentuu myöhemmin.

 

Jos sinulla on tiedossa paikkakunta, jossa kaivattaisiin metsämörriohjaajien tapaamista niin vinkkaa siitä  meille sähköpostitse metsamorri.ohjaajat@gmail.com

 

Metsämörriohjaajat ry haluaa tuoda tukea ja toimintaa jäsenilleen aluetoiminnan muodossa. Jotta valtakunnallisena yhdistyksenä voimme tarjota edellä mainittuja asioista tasapuolisesti ympäri Suomen, olemme jakaneet maan 8 alueeseen, samoin kuin Suomen Latu jäsenyhdistyksensä latualueisiin. Metsämörriohjaajat ry kuuluu valtakunnallisena yhdistyksenä Uudenmaan latualueeseen.

Alueille toivomme löytyvän metsämörritoiminnasta innostuneita yhdistyksen hallituksen ja alueiden metsämörriohjaajien tiedonvälitykseen ja alueelliseen toimintaan. Ajatuksena on, että jokaisella alueella toteutuisi näin alkuun vähintään 1 tapahtuma/vuosi. Aluetoimintaan on varattu käytettäväksi rahaa tietty määrä kullekin alueelle. Ole yhteydessä saijaeronen@gmail.com kiinnostuessasi aluetoiminnasta.