Tervehdys Metsämörriohjaajat ry:n vuosikokokousviikonlopusta 2024 (Jäsenkirje 1/24)

Tämän vuoden 2024 yhdistyksen vuosikokous pidettiin Helsingissä Töölönlahden ympäristössä 02-03.03 pienen pakkas-sään vallitessa, mutta kevään merkit olivat jo kuitenkin ilmassa.

 

Viikonloppu alkoi tapaamisella Olympiastadionin museon aulassa. Uusien ja vanhojen jäsenten tapaamisen jälkeen suuntasimme läpi sokkeloisten käytävien Satu Ruotsalaisen ohjaamana Lillin liikuntatarinoiden pariin.

Tutustumisleikkien avulla virittelimme itsemme tunnelmaan ja lähdimme tutustumaan Lilli possun liikuntatarinoihin ja pääsimme toinen toistaan mukavampiin liikuntasuorituksiin.

Täytyy sanoa, että naurua, kilpailuhenkeä ja mukavaa yhdessäoloa oli salin täydeltä ilmassa.

Taikametsässä sienet liikkuivat ja toimivat esteratana. Häntäpallot viuhuivat ja mahtavia ideoita sanomalehtien ja mainosten uusiokäyttöön löytyi. Keppihevoset saatiin kesytettyä ja esterata kunnialla suoritettua ja jopa me varttuneemmat ratsastajatkin intouduimme mukaan eli vauhtia ja vaarallisia tilanteita sopivassa suhteessa.

Pyykkinarun avulla pääsimme hyödyntämään parillisia ja parittomia tumppuja ja sukkia viestin muodossa niinpä kilpailuvietti oli taas valloillaan.

Lopuksi luvassa oli mahtava rentoutus pikkuautojen avulla ja iso suositus siitä, että autot lapsille käteen ja lattialle makoilemaan.

Kiitos Satu mahtavasta liikunta tuokiosta ja uskon, että Lillin liikuntatarinat tulevat kulkemaan useimpien meidän toiminnassamme mukana.

 

Seuraavaksi siirryimme Suomen Ladun uudelle toimistolle kahville, voileiville ja rupattelemaan, jonka jälkeen Satu johdatti meidät mindfullness ja rentoutustuokioon. Kukin meistä nautti omalla tavallaan ja tyylillään työhyvinvointi harjoitteista.

Päiväohjelmassa oli siis sopivassa suhteessa liikettä ja rauhaa.

 

Saavuttuamme hotelliin osa lähti jatkamaan juttujaan aulaan ja osa lepäili ennen illan yhteistä ruokailua.

Sovitulla kellon lyömällä kävelimme yhdessä Töölöntorin laitaan suosittuun Mamma Rosan ravintolaan ruokailemaan. Blini viikoista johtuen ravintola oli todella täynnä, niinpä meille oli varattu oma tila. Tämä sopi hyvin, koska puhetta ja naurua riitti. Meille tarjottu menu oli runsas ja todella maittava minkä kruunasi lopetus pannacottaan tai suklaafondueeseen.

 

Ruokailun jälkeen palasimme pikkuhiljaa hotellille, jossa osa lähti vielä uimaan ja saunomaan upeaan saunatilaan hotellin ylimpään kerrokseen, josta näkee yli Töölönlahden. Osa porukasta taas halusi jo lähteä lepäämään huomista päivää varten.

 

Aamu alkoi osalla meistä saunomalla ja ihailemalla samalla auringonnousua saunan ikkunasta ja osa taas saapui suoraan runsaaseen aamupala pöytään.

 

Tämän jälkeen olikin ihan mukava kävellä raikkaassa ilmassa kohti stadionin tornia ja suomen ladun toimistoa ja vuosikokousta. Kokoukseen osallistuu vanhoja jäseniä ja muutamia uusia jäseniä niin paikanpäällä sekä teams.ssa.

 

Vuosikokous sujui leppoisissa merkeissä ja totesimme yhdessä, että yhdistyksen asiat ovat olleet todella hyvissä käsissä ja edellinen hallitus on hoitanut asiat erittäin hyvin. Metsämörrin asiat ovat olleet  siis mukavasti ympäri suomen ja hallitus sai luottamuslauseen yksimielisesti.

Katjaa kiiteltiin kovasti menneestä kaudesta ja hänen tekemänsä työn tuloksista.

Tuleva toimintakausikin vaikuttaa kaikin puolin aktiiviselta ja mörrimäiseltä. Seuraava tehtävämme on saada metsämörriä taas enemmän näkyvämmäksi ja tulevan 30.v juhlavuoden suunnittelu.

Uusi hallitus saatiin kivuttomasti kasaan, joten ensi vuonna useampikin uusi jäsen voisi osallistua kokoukseen huoletta.

Vielä kahvittelut ja viimeiset kuulumisien vaihtamiset. Saimme samalla testata suomen ladun vaatteiden mallikappaleita.

Niinpä oli mukava lähteä kohti kotia erittäin mukavan viikonlopun jälkeen.

Tervetuloa jatkossa useampikin jäsen osallistumaan ja nauttimaan yhteisistä tapahtumista ja yhdessä tekemisestä tulevaisuudessa.

 

Terveisin Juuliska Miettinen-Partanen