Terveiset hallituksen kehittämispäiviltä

Metsämörriohjaajat ry:n hallituksen kehittämispäivät vietettiin Hostel Suomenlinnassa Helsingissä 15.10-16.10.2022.  Paikalla olivat kaikki yhdistyksen hallituksen jäsenet. Lauantaina klo 12.00 aloitimme lounaalla. Siirryimme pihalle, jonne Saija oli jo tehnyt meille valmiiksi Metsämörrin suuntamysteerin. Hyvin saimme tehtävät tehtyä ja lorukin alkoi siitä viriämään.

Päivä jatkui teemalla hallitustyöskentely ja tehtävät.  Suomen Ladun yhdistyspalvelun vastaava Lotta Vuorela oli saapunut meille näistä aiheista kertomaan. Täytimme persoonapohja kaavakkeet ja parin kanssa jaoimme tietoja toisistamme. Lotta Vuorela tiesi kertoa, että hallitus työskentely sujuu paremmin mikäli jäsenet tuntevat toisensa sekä heidän elämäntilanteensa.

Päivällisen jälkeen keskityimme hallituksen kokoukseen.

Sunnuntaina heräsimme auringon paistaessa huoneeseemme, olimme kaikki metsämörrit samassa huoneessa, kerros sängyissä ja hyvin meitä nukutti.

Aamupalan jälkeen suunnittelimme yhdistyksen tulevia tapahtumia, minkälaista toimintaa meiltä odotetaan? Suunnittelimme jäsenille Torronsuon retkeä ja sovimme, että Metsämörrin rupattelut pidetään mukana toiminnassa. Olemme mukana toteuttamassa paikallista toimintaa.

Pakkasimme  reput ja laukut sekä mörrimysteerin tarvikkeet ja lähdimme lautalla keskustaan ja kävelimme Kamppiin jossa meille oli varattu lounas Ravintola Sandrossa.  Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi.

Virkistynein ja tyytyväisin mielin hyvästelimme toisemme!