Juttua vuosikokouksesta 7.-8.3.2020

Hoi kolikok!
Terveiset Metsämörriohjaajat ry:n toiminnallisesta vuosikokousviikonlopusta 7. – 8.3.2020 Hotel Rantapuistosta Helsingistä. Paikalle saapui 13 metsämörritoiminnasta innostunutta yhdistyksen jäsentä. Lauantaipäivä alkoi yhdistyksen hallituksen kokouksella, jonka jälkeen siirryttiin nauttimaan maittavasta lounaasta Ravintola Rantapuistoon. Lounaan jälkeen lähdimme Katja Salmela-Niemisen johdolla Metsämieli -retkelle. Tämä valikoitui ohjelmanumeroksi Katjan osallistuttua yhdistyksen ilmaispaikalla Suomen Ladun Metsämieli -vertaisvetäjäkoulutukseen Rokualla. Rauhallisen retken jälkeen pääsimme tutustumaan Anna-Kaija Stoltin ja Siskoliisa Keskivälin johdolla metsän kuntosalin harjoitteisiin ja eri versioihin keppiviesteistä.

Ulkoiltuamme parisen tuntia kauniissa Hotel rantapuiston pihapiirissä siirryimme sisätiloihin päiväkahville ja keskustelemaan Suomen Ladun koulutuspäällikön Nina Räikeen johdolla metsämörrin brändäyksestä. Samassa yhteydessä kävimme myös hyvää keskustelua huolestamme ja haasteestamme Metsämörriohjaajat ry:n tulevaisuuden suhteen.
Kuva: Katja Salmela-Nieminen Kuva: Katja Salmela-Nieminen
Metsämörriohjaajat ry täytti 25 vuotta 10.3.2020 ja sen johdosta yhdistyksen pitkäaikainen puheenjohtaja Eva-Maija Kuosmanen kertoikin meille tapahtumista ja toiminnoista yhdistyksen toimintavuosien varrelta. Nina Räike toi yhdistykselle onnittelut Suomen Ladusta ja kertoi omia muistojaan yhteistyöstä Metsämörriohjaajat ry:n ja Suomen Ladun välillä. Lauantaipäivän päätteeksi saimme vielä nauttia rantasaunan löylyistä, paljussa lekottelusta ja nyyttikestien antimista.

Sunnuntaina aamupalan jälkeen kokoonnuttiin talkoisiin laittamaan uudet Mörrimetsän syksy -kirjaset postituskuntoon. Tämä kirjanen on yhdistyksen 25-vuotislahja jäsenilleen. Jos et ole maksanut yhdistyksen jäsenmaksua kahden viimeisen vuoden aikana niin et ole oikeutettu saamaan kyseistä kirjasta.

Sunnuntaina oli vuorossa myös yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous. Pitkäaikainen puheenjohtajamme Eva-Maija Kuosmanen oli jo ennakkoon ilmoittanut, ettei tulee enää jatkamaan puheenjohtajana. Edessä oli uuden puheenjohtajan valinta ja valituksi tuli Katja Salmela-Nieminen. Erovuorossa olevista jäsenistä valittiin uudelleen kaksivuotiskaudelleen Merja Rytkönen ja Ulla Käkelä. Hallitukseen valittiin uudeksi jäseneksi Saija Eronen ja uudeksi varajäseneksi Kirsi Saisio-Moisia. On hienoa, että saimme hallitukseen uusia jäseniä uusine ajatuksineen

. Vuosikokouksen muut asiat kohdassa käytiin ehdotuksen mukaisesti keskustelua yhdistyksen tulevaisuudesta. Tämä tuleekin varmasti olemaan uutta hallitusta paljon puhuttava keskustelun aihe ensimmäisissä kokouksissaan.

Lounaan jälkeen osa lähti jo kotimatkalle ja uusi hallitus piti vielä järjestäytymiskokouksen. Tässä kokonaisuudessaan uuden hallituksen kokoonpano tehtävineen:

puheenjohtaja Katja Salmela-Nieminen
varapuheenjohtaja Anna-Kaija Stolt
rahastonhoitaja Ulla Käkelä
sihteeri Merja Rytkönen
jäsensihteeri Saija Eronen
varsinainen jäsen Siskoliisa Keskiväli
varajäsen Kirsi Saari-Moisio

Muut mahdolliset tehtävät:

nettisivut: Siskoliisa Keskiväli
facebook ja toiminnan tarkastaja: Terttu Rinta-Kanto WhatsApp: Katja Salmela-Nieminen Latunen: Ulla Käkelä ja Anna-Kaija Stolt, varalla Eva-Maija Kuosmanen aluetoiminta: Saija Eronen tapahtumat: erikseen sovitulla kokoonpanolla